Burenraad vergadert met directies DuPont en Chemours

De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op dinsdagavond 12 december overleg met de directies van de bedrijven. De vergadering is in het MFB-gebouw (naast DuPont en Chemours) aan de Grevelingenweg 20. Er wordt onder meer gesproken over de informatievoorziening vanuit de bedrijven (bijvoorbeeld de websites en het sponsorbeleid).

Sinds eind september is de Burenraad officieel aan de slag. De gedachte bij de oprichting van de Burenraad is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben. Een Burenraad kan daarbij helpen. Er is regelmatig overleg met de directies en de Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de bedrijven. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.

De overlegvergadering van 12 december 2017 is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan tot 9 december via het contactformulier op www.burenraad.nl. Wij sturen u vervolgens de bevestiging en de agenda.

Bijeenkomsten
Op 18 januari (in verzorgingshuis De Merwelanden) en 8 februari (Blauwe Kamer in de centrale bibliotheek Dordrecht) 2018 organiseert de Burenraad inloopbijeenkomsten van 16.00 tot 20.00 uur, waarbij wij graag uw mening en aandachtspunten horen. Daarmee gaan wij in gesprek met de directies van de bedrijven. Kijk voor meer informatie over de Burenraad op www.burenraad.nl.

Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar